Cafenea & pensiune

Cafenea & pensiune

Pensiune

Pozitionata in cadrul complexului cu acelasi nume, se evidentiaza prin confort si o atmosfera ospitaliera, pastrand aceeasi nota selecta a restaurantului Schnitzel Haus.
Din momentul intrarii in camera pana la mireasma cafelei ce va bate in usa dimineata, veti desoperi linistea si confortul unui camin calduros.
Unitatea pune la dispozitie 5 camere cu bai proprii: 3 camere cu pat matrimonial si 2 camere duble, aer conditionat, televizor si Internet Wireless.

pensiune
Pensiune Schnitzel Haus Paulesti
Cafenea si Salon

Cafenea si Salon

salon

Este destinata servirii clientilor care ne viziteaza pe parcursul zilelor pentru a savura o cafea de exceptie cu o aroma aparte.
Salonul din cadrul cafenelei dispune de 70 locuri si este de asemenea ideal pentru organizarea evenimentelor intr-un cadru restrans conform cerintelor cele mai exigente ale clientilor.
Atmosfera distinsa, eleganta, rafinamentul mancarilor si a bauturilor, precum si designul relaxant, sunt motivele pentru care va invitam sa ne pasiti pragul.Arta de a combina traditiile trecutului cu inovatia moderna, generozitatea, disciplina, imaginatia, caldura sunt decat cateva atribute care conduc munca noastra spre un inalt nivel de excelenta.Creand un confort si o eleganta de o deosebita valoare, unica noastra dorinta este sa impartasim totul cu dumneavoastra!