Politica de protectie a datelor personale

www.restaurant-schnitzelhaus.ro incearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privind confidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului. Intentia noastra este aceea de a iti oferi tie, utilizatorul site-ului, o experienta online sigura.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentul (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, www.restaurant-schnitzelhaus.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati.

Se interzice revanzarea serviciilor pe care site-ul le ofera. Nu se poate copia, vinde, reproduce nici un material sau serviciu prezentat pe site. In cazul incalcarii acestor conditii, Restaurant Schnitzel Haus este indreptatita sa ceara despagubiri conform legilor in vigoare.

Cand si ce informatii colecteaza restaurant-schnitzelhaus.ro?

Datele cu caracter personal sunt colectate de catre Restaurant Schnitzel Haus, prin intermediul site-ului web www.restaurant-schnitzelhaus.ro, in mod voluntar atunci cand folositi formularul de contact disponibil pe site.

Informatiile solicitate pot include informatii personale precum:

  • numele si prenumele
  • adresa de email
  • adresa
  • numarul de telefon
  • alte date referitoare la caracteristici fizice

Cine culege informatiile personale si cum le va utiliza?

Informatiile personale pe care le puneti la dispozitie pe site-ul www.restaurant-schnitzelhaus.ro sunt culese de Restaurant Schnitzel Haus. Noi vom folosi informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul site-ului nostru pentru a va contacta in urma completarii formularului de contact. Aceste informatii nu pot fi utilizate in scopul identificarii unui utilizator sau a computerului utilizat.

Protejarea informatiilor personale

Va asiguram ca vom culege informatiile personale numai in masura in care acestea servesc in mod rezonabil scopurile legitime de afaceri si vom face pasii necesari pentru a asigura securitatea si integritatea oricarei informatii care ne este pusa la dispozitie.

Reviziuire, actualizare si eliminare a informatiilor personale

Aveti dreptul sa solicitati oricand sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, cat si pentru orice alte informatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@restaurant-schnitzelhaus.ro.

Site-ul www.restaurant-schnitzelhaus.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate in orice moment, de aceea va recomandam sa vizitati aceasta pagina regulat, pentru a verifica eventualele modificari.

Site-ul www.restaurant-schnitzelhaus.ro va pune la dispozitie o serie de adrese de e-mail pentru a ne trimite mesaje pe e-mail si va asiguram ca prin aceasta nu incercam sa colectam informatii personale despre dumneavoastra. Vom folosi numai informatiile personale precum: nume, telefon si adresa de e-mail pentru a putea raspunde e-mailului dumneavoastra.