Restaurant

Din pofta de viata pentru o viata cu stil

Restaurant

Amplasat la intrarea in Paulesti, la numai 5 km de Ploiesti, complexul Schnitzel Haus ofera clientilor nostri o mica oaza de libertate si liniste, departe de forfota si agitatia orasului.
Inaugurat in decembrie 2006, complexul dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri atat rafinamentul unui restaurant de 5 stele, intimitatea unei mici pensiuni si a unei cafenele, precum si exuberanta unei sali de bowling.
Calitatea serviciilor, ambianta placuta si satisfactia deplina oferita de o seara petrecuta la noi, va vor indruma pasii sa ne treceti pragul din nou si la ocazii speciale.

Restaurantul Schnitzel Haus aduce originalitate atat prin bucataria in care traditionalul si internationalul se imbina armonios cu specialitati savuroase, cat si prin designul interior in care domnesc selectul si buna dispozitie.
Alegand restaurantul nostru, va veti bucura de un spatiu ce poate gazdui 255 de personae. Pentru organizarea diverselor evenimente, locurile pot fi repartizate in functie de cerintele clientilor nostri.
Raspunzand standardelor de calitate europene , restaurantul dispune de 115 de locuri la mansarda destinate nefumatorilor, 100 de locuri pentru fumatori si 40 de locuri la terasa.

restaurant

Aranjamentele florale si caricaturile de pe pereti semnate de catre celebrul Popa Popa’s va introduc intr-o atmosfera ambientala de exceptie.

Va invitam sa gustati din cele mai savuroase preparate ale bucatariei noastre pregatite dupa retete traditionale : salate antre, supe sau ciorbe, paste, preparate din peste sau carne, pizza, specialitatea consituind-o schnitzelul, cu o varietate de sortimete.
Puteti savura de asemenea deserturi preparate din cele mai fine ingrediente sau va puteti racori cu un cocktail , vinuri alese sau whisky rafinat.
Bucatarii si barmanii nostri sunt gata in orice clipa sa va uimeasca prin gustul, aromele si aspectul specialitatilor pe care le prepara.

cafenea_2

Cafea Julius Meinl

Servita dupa traditia de peste 140 de ani, cafeaua austriaca Julius Meinl este deja cunoscuta ca un standard de calitate si excelenta. Aroma si savoarea intensa reprezinta amestecul perfect petru cei care doresc sa guste o cafea de exceptie.

vinuri

Vinuri

Restaurantul Schnitzel Haus va pune la dispozitie o gama variata de vinuri atat autohtone cat si de import de la cele mai reunumite crame.

cocktails

Cocktailuri

La barul din cadrul restaurantului Schnitzel Haus puteti de asemenea sa alegeti dintr-o multitudine de cocktailuri , alcoolice sau nonalcoolice, preparate din cele mai fine ingrediente.